FOLLOW US

SCROLL

Sal de riso

COSTA D'AMALFI

Inovativnost Sal de Riso proizvoda rezultat je spajanja darova prirode Amalfijske obale i poigravanja sa tradicionalnim receptima i poslasticama koje se mogu naći u ovom delu Italije. Uz kreativnost Salvatorea De Risa, visok estetski nivo i jedinstvenost sastojaka ovi proizvodi postali su simbol južne Italije i njenih blagodati. Najsvežiji plodovi citrusa iz regije Kampanja, porodična tradicija i čaša svežeg mleka sa korom limuna majke Karmele pokrenule su novu filozofiju poslastica.

Tajna je u najkvalitetnijim sastojcima - bilo da je reč o brašnu, maslinovom ulju ili čokoladi - lokalni ukusi postavljaju svetske standarde. Koriste se lešnici iz Gifonija, sir iz Tramontija, bele smokve iz Ćiventa, kajsije iz Mont Vezuvisa, vina iz Beneventa i Avelina, limun sa obale Amalfija.

Po rečima Salvatorea de Risoa, tvorac svake poslastice mora biti i arhitekta i slikari i vajar zbog usavršavanja estetskog dela proizvoda i alhemičar zbog specifičnog kombinovanja različitih ukusa i specifičnih mirisa što za one koji ih konzumiraju stvara jedinstven osećaj sreće i zadovoljstva.