FOLLOW US

SCROLL

The Ostrich Bird predstavlja

REVOLUCIJA NAJFINIJIH UKUSA

Inspirisani Marijom Antoanetom i poučeni njenim životom bez kompromisa u srce Beograda donosimo najlepši italijanski sladoled, ekskluzivan izbor francuskih šampanjaca, luksuzne italijsnke torte i kolače. The Ostrich Bird će zadovoljiti i najistančaniji ukus i najzahtevniji kapric. Razlog za uživanje nije potreban, razlog za posebnost pronašli smo u vama.

Menodiciotto

SLADOLED NASTAO IZ LJUBAVI PREMA PRIRODI

Njihovo ime je "-18" jer je jedini konzervans koji koriste niska temperatura. Kao slikar koji sa strpljenjem i ukusom bira boje na svojoj paleti, ne bi li razvio jedinstveno umetničko delo, Menodiciotto precizno bira svaki sastojak i stvara prirodne i prefinjene ukuse. Tokom više od 30 godina istorije svaki njihov originalni recept je pažljivo razvijan postajući na taj način deo onog što danas zovemo KULTURA SLADOLEDA.

Sal de riso

UMETNOST PRAVLJENJA KOLAČA

Inovativnost Sal de Riso proizvoda rezultat je spajanja darova prirode Amalfijske obale i poigravanja sa tradicionalnim receptima i poslasticama koje se mogu naći u ovom delu Italije. Uz kreativnost Salvatorea De Risa, visok estetski nivo u oblikovanju poslastica i jedinstvenost sastojaka ovi proizvodi postali su simbol južne Italije i njenih blagodati. Najsvežiji plodovi citrusa iz regije Kampanja, porodična tradicija i čaša svežeg mleka sa korom limuna Salove majke Karmele pokrenule su novu filozofiju poslastica.

Champagne

FRENCH SELECTION

Šampanjac se smatra najprefinjenijim pićem na svetu. Zlatni mehurići u visokim čašama našim posebnim trenucima pružaju dozu luksuza, elegancije i hedonizma, ali ga više ne ispijamo isključivo kada slavimo.

Kada je u pitanju Ostrich Bird, prilikom izbora šampanjca ne postoji pogrešna odluka. Zajedno ćemo pronaći idealan ukus i uživati u prefinjenosti šampanjca svaki dan. Za doručak kao Merlin Monro ili za večeru kao Orsol Vels - dan počinjemo i završavamo uz šampanjac i Ostrich Bird!

Caffé Borbone

TRADICIJA I EMOCIJA KAFE

Sto trideset godina duga tradicija ispunjena ljubavlju prema napitku I strašću prema proizvodnji učinili su Costadoro vodećim predstavnikom italijanske tradicije uživanja u kafi i sinonimom za izvrsnost.

COMMUNITY

Order Now

FROM THE COMFORT OF YOUR HOME

Belgrade – Wolt Donesi.com Glovo

Visit us

SHARE THE MAGIC MOMENT